En viitsi laittaa edes kuvaa, koska ilman sitäkin on selvää, että kivempi on katella legginssejä ja ruskeita saappaita kuin toppahousuja. Ja joo, itsellä on varmempi olo kun käyttää vähän huulikiiltoa ja kampaa tukkansa uloslähtiessään. Olin vain vähän mökkihöperöitynyt ja piti nuokin asiat opetella uudestaan...

Miettiessäni mitä muuta päälle pantavaa minulla olisi kuin ne toppahousut, tulin kaivaneeksi vaatekaapista vyön. Kokeilin sitä ja yllätyksekseni löysin myös jonkinlaisen vyötärön. Tämä olikin kiinnostava uutuus! "Muffinssidieettini" näköjään toimii!

Ilon kautta laihtuminen ei ole ihan täysin höpöhöpöä, ainakaan Kauneus ja terveys-lehden tuoreen artikkelin mukaan. Ideana siis, että keskitytään itsensä rääkkäämisen, suorittamisen, syyllisyyden ja itseinhon sijaan myönteisyyteen, elämästä nauttimiseen ja niiden asioiden etsimiseen, joista saa iloa. Tällä tavoin alkaa vaistomaisesti tehdä oikeita asioita itsensä hyväksi, mukaanlukien syöminen ja liikkuminen oikeassa suhteessa. Ajan myötä hyvä olo näkyy paitsi elämänilona ja oman itsen ja arjen arvostamisena, myös vaakalukemissa. 

Juuri niitä asioita, joita tässäkin blogissa harjoittelen siis! Tietämättäni olen siis aloittanut samalla trendikkään dieetin. Olé!

 

PS. Perheenjäseneni ovat toistaiseksi huomanneet paremmin  lumiukon kuin minun huulikiiltoni, ymmärrettävää kyllä...