... ja vähän myös suklaata ja kermavaahtoo sekä pikkusen myös strösselii...

Sovelsin tämän kakun ihan itse Kinuskikissan sivuillaan esittelemistä eri komponenteista: tumma sokerikakkupohja, maitosuklaatäyte aprikoosimarmeladin päällä ja kinuskikuorrute. Pursotustaitojanikin pääsin vähän soveltamaan koristeluvaiheessa.

Onnistui muuten ihan hienosti, mutta täyttäminen olisi pitänyt tehdä edellisenä päivänä, jotta olisi ehtinyt jähmettyä paremmin. Näin kakku olisi pysynyt leikatessa paremmin koossa ja näyttänyt hienommalta.  Seuraava sitten vielä parempi! Tää on kivaa!

 

(välivaihe: reunakalvo asennettu, kakkupohja täytetty ja kinuski levitetty)

 

Kakku valmiina.  Maku oli tasapainoinen eikä liian äklö. Maria ja Mika tykkäsivät, ja kakuntekijä oli tyytyväinen!