Raparperi koukuttaa. Ja valkosuklaa.

Saimme tänään Mikan ja Hansin vieraiksemme ja mikäs sen parempi tekosyy tehdä rapaperperi-valkosuklaajuustokakku. Kinuskikissan ohjeessa se oli tehty "ilmaveivi"-tyyliin, mutta minä päätin tehdä sen "tavallisesti", koskapa en ole aiemmin liiemmin juustokakkuja tehnyt. Lopputulos miellytti sekä vieraita että isäntäväkeä suuresti, jopa siinä määrin että otin itsekin toisenkin palan...

Valkosuklaata minulla oli vain 100g (ohjeessa 200 g) . Lisäsin myös raparperikiisseliin vettä, vaikka ohjeessa ei sitä ollut, koska minusta raparperit eivät tihkuneet nestettä (tai sitten olin vain kärsimätön). Tämän vuoksi laitoin pari liivatetta enemmän, kuin ohjeessa sanottiin, jotta hyytyminen onnistuisi. Hyvin hyytyi ja säilytti muotonsa!

Päällä kotimaisia mansikoita Candy melts-rinkuloiden päällä. Koko "höskä" terassilla nautittuna. Nam! Kiitos Kinuskikissa!