Pitkä tauko ja kesäloma pidetty myös tästä blogin kirjoittamisesta. Mutta nyt alkaa arki (mies palaa töihin) ja onkin sopiva hetki taas alkaa päivittää Ilon vuotta 2011.

Kesälomareissun teimme pohjoiseen kotiseudulleni ja se olikin mukava reissu. Monia kauniita muistoja jää kyllä tästä kesästä. Koska olin reissussa yli kolme viikkoa, ehdin myös tavata tavallista enemmän ihmisiä. Monet kohtaamiset osoittautuivat erityisen lämpimiksi ja positiivisia ajatuksia herättäviksi. Tässä muutamia niistä. Ehkä tapasit minut kesällä ja tunnistat tästä itsesi!

E: Mukavaa nähdä sinut hyvinvoivana ja iloisena, ja että et ujostele myös näyttää sitä! Sain sinulta innostusta ja rohkeutta alkaa itsekin vähän katsoa taas mitä päälleni laitan!

J: Millaisia elämänviisauksia puhuitkaan. Sanoit monta asiaa tosi hyvin liittyen perhe-elämään ja mieleeni jäi erityisesti, kuinka kuvasit pikkulapsivaihetta "elämän makuiseksi". Niin totta!

M: En ollut nähnyt sinua viiteentoista vuoteen, enkä nytkään ehtinyt kanssasi jutella syvemmin, mutta hehkuit iloa ja mukavan ihmisen "auraa"!

K: Mahtavaa nähdä, miten olet selvinnyt todella vaikeasta elämäntilanteestasi ja näytät taas voivan paremmin.

A: Ihailen vilpittömästi välittömyyttäsi ja itsevarmuuttasi ja haluaisin ottaa sinusta mallia siinä, kuinka rohkeasti lähdet mukaan vaikkei olisi erityisesti pyydettykään!

Toinen A: Olen niin iloinen, että huolimatta pitkistäkin yhteydenpitotauoista, 35 vuotta sitten alkanut ystävyys kantaa silti! Tapaamisesi muistutti minua siitä, että en halua antaa vuosien valua hukkaan, vaan viettää aikaani niiden ihmisten kanssa, joilla on merkitystä.

J: Näytit todella hyvältä. Toivottavasti elämäsi on yhtä hyvässä kuosissa kuin ulkonäkösi!