Sokerikakkupohja

Hillamousse

2 dl kermaa

2 dl ranskankermaa

200 g  Sunnuntai vaniljarahkavalmistetta

1 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

500 g hilloja

8 liivatelehteä

Vatkaa kerma vahdoksi. Paseeraa hillat siivilän läpi. Laita liivatteet likoamaan. Sekoita keskenään ranskankerma, vanilja-rahkavalmiste, sokerit ja paseeratut hillat. Keitä pieni tilkka vettä ja liota siihen liivatteet. Lisää ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lopuksi sekoita kermavaahto joukkoon.

(Oma muunnos Ewelynin mansikkamoussesta)

 

Valkosuklaatäyte

1 purkki (2,5 dl) Flora Vispiä

100 g Sunnuntai vaniljarahkavalmistetta

130 g valkosuklaata

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Sekoita kerman joukkoon vaniljarahkavalmiste.

Lähde:www.kinuskikissa.fi/helppo-ja-hyva-suklaatayte/

 

Lemon curd

 

Pursotukset:

3 purkkia Flora Vispiä ja 1,5 rkl vaniljakreemijauhetta/purkki

Tähtitylla (Städter 14mm) ja "reunaraitatylla" (Städter 22mm)

Kuva ja kukkaset:

250 g valkoista marsipaania

pastavärejä (Wiltonin oranssi,pinkki, lehdenvihreä ja norsunluu)

sinistä tomuväriä (Rainbow Dustin Starlight Blue Moon)

 

************************************

Hillamousse oli todella hyvää ja sopi kuin sopikin valkosuklaamoussen kanssa hyvin yhteen! Pepin kuva on ensimmäinen marsipaanille tekemäni maalaus - maalaminen on itse asiassa mukavaa ja melko helppoa, vaikkakin aikaa vievää.

Sankari söi kakkua kaksin käsin, hän kun rakastaa kermavaahtoa! Juhlat olivat tosi lämminhenkiset ja mukavat, mistä jälleen kiitos vieraiden!