Älä tuo tänä vuonna minulle mitään turhaa tavaraa. Meillä on tavaraa niin paljon, että lähetä mieluummin tonttusi hakemaan niitä pois!

Tuo kuitenkin lapsilleni jotakin sellaista, mistä he ilahtuvat. Seela, 3v, onkin jo kirjoittanut Sinulle tarkemmin ja raportoinut myös pikkusiskonsa toiveet. Tuo heille  jotain sellaista, että he tuntevat itsensä tärkeiksi ja ainutlaatuisiksi, mitä he ovatkin mitä suurimmissa määrin. Lapset ovat kauneinta ja parasta mitä elämässä on ja he ansaitsevat olla  iloisia ja tyytyväisiä.  Heidän kuuluu saada leikkiä, laulaa ja syödä vatsansa täyteen ja heidän silmissään kuuluu näkyä pilkahdus taivasta, varsinkin jouluna

Tämä koskee paitsi omia lapsiani, myös koko maailman kaikkia lapsia. Siksi pyydän tänä vuonna, että tonttusi kävisivät Unicefin verkkokaupassa miettiessään, kuinka ilahduttaa läheisiämme ja toteuttaa pienokaistemme toiveita. Vaikka aiemmin sanoin, etten halua mitään tavaraa, minullekin kelpaisi kyllä vaikka joku pehmeä paketti, kuten jäykkäkouristusrokotteet tai ravitsemuspaketti kaikkein eniten sitä tarvitseville.

Odotamme sinua - olemme varmoja, että osaat jouluna luoksemme, vaikka olemmekin mummolassa! Siihen saakka, virittelemme joulumieltä pienin asioin, sanoin ja teoin - kuten haastamalla Hannan aloittamaan Unicefin joulukampanjaan kaikki blogiystäväni!

Rakkain terveisin

Katja

---------------

Tämä kirjoitus on vastaus Hannan esittämään haasteeseen. Tässä haaste lukijoilleni vielä toisin sanoin:

Blogiystäväni:

Tehdään yhdessä tänä vuonna upea joulukampanja Unicefille ja sitä kautta kaikkein pienimmille ja heikoimmassa asemassa oleville blogiemme kautta! Kirjoita aiheesta ja laita sana eteen päin.

Sinä, joka luet blogiani mutta et kirjoita omaa:

Käy osoitteessa www.unicefshop.fi/ kun mietit joululahjoja läheisillesi. Saat hyvän mielen rakkaillesi ja autat kaikkein heikoimpia samalla kertaa.

 

 

 (kuvat: Unicef)